Postavljen je i drugi dio ograde na garevačkom groblju

Svi oni koji su bili za Ilinu 2019. h garevačkom groblju mogli su vidjeti da se radi i drugi dio ograde na garevačkom groblju to jest pored Vlade i Ankice Ivušić pa do  pokojnog Stpe "Taira".
Privatno poduzeće Pandurević MP je ispunilo svoje obećanje te izradilo ogradu ali se čekala isplata kako bi se ograda postavila.

Poslije uspješno organiziranog garevačkog sjela ili fešte predstavnici MZ Garevac su odmah isplatili i ovaj dio ograde tako da se u srijedu 23. srpnja 2019. godine postavio i drugi dio ograde na garevačkom groblju. Hvala svima koji su doprinijeli da se i ovaj dio posla realizira na vrijeme!

Sada nam preostaju još 2 djela to jest strana od pok. Stipe Marić "Taira" pa sve do postavljene ograde pored glavne ceste. Dužnih metara ima još puno a isto tako ima i onih Garevljana koji se još nisu uključili u ovu akciju.

Groblje Garevac Ograda

MZ Garevac osim dobre volje i velike želje da se i to završi ne posjeduje ništa drugo i oni su planirali do blagdana Svih Svetih postaviti i treći dio ograde to jest pored vrta od Stipe „Taira“ i to će sigurno i realizirati na vrijeme jer je ostalo još nešto novca od fešte a nadaju se i daljnjim donacijama svojih Garevljana.

Poslije toga slijedi postavljanje četvrtog dijela ograde, a kada i kako će se on postaviti za sada se ne zna.

Stoga pozivamo i ostale Garevljane koji imaju mogućnosti da svojim donacijama pomognu da se završi ograda jer nije primjerno da nam se po groblju kreću izgladnijele i lutajuće životinje.

MZ Garevac se toplo nada da  Garevac ima još dosta moćnih Garevljana koji će pomoći da zajednički stavimo točka na i da svi skupa „kažemo gotovo je“.
U nadi da će tako i biti srdačno vas pozdravljaju.

Za GIP informira Mišo Perak

 

Groblje Garevac Ograda