Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sub07112020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Ilina se bliži a novca za ogradu nemna

Poslije blagdana Uskrsa pisali smo kako se završio prvi dio ograde na Garevačkom groblju za koju možemo reći da je izgledom i kvalitetom najbolja u regiji pa čak i dalje, ali da to nije kraj već da MZ Garevca želi ići dalje u obnovu drugog djela ograde od strane Nike Tokić "Brkice".

Ovih dana su se radovi nastavili i temelji su urađeni, ali je situacija oko uplata zabrinjavajuća, jer smo za prvi dio ograde imali i deset uplata tjedno a sada se zna dogoditi da i za dva tjedna nemamo niti jedne uplate.
Oni prvi donatori su se izmaknuli a ove druge to izgleda ne zanima.

ograda radovi 2

MZ Garevac ima dobru motivaciju i jaku želju da idu i dalje te je nešto novca i ostalo od prvog djela pa se nadaju i svim ostalim Garevljanima koji do sada nisu sudjelovali u donacijama da se i oni odazovu a i oni koji su do sada dali svoj doprinos da poduplaju svoj iznos kako bi do Iline postavili i drugi dio ograde od strane Nike Tokić „Brkice“ pa do pokojnog Stipe Marić „Taira“.

Kako saznajemo ovaj dio ograde bit će nešto jeftinije izvedbe ali izgledom i konstrukcijom sličan ovoj postojećoj ogradi koja će biti od debele pocinčane i obojene žice ugrađene u kanate i postavljene na stupove.

drugi dio ograde

Ovo je izgled drugog djela ograde samo što će biti postavljeni i završni šiljci.

Dakle dragi Garevljani podržimo ovu akciju i dalje, a svaki vaš dar ma koliki on bio, bit će pribilježen uz vaše ime i vječno ostati na stranicama ovog portala.

Za GIP piše Mišo Perak