Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Čet06042020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Ispunjeno obećanje i postavljena je ograda na groblju

Dragi Garevljani i prijatelji Garevca poštovani čitatelji. Na zahvalu u prvom redu dragom Bogu, a onda MZ Garevac, privatnom poduzeću Pandurević MP , te našim dragim mještanima koji su se odazvali i svojim darom doprinijeli da se postavi ograda na garevačkom groblju u rekordnom roku kao što je bilo obećano i to do Uskrsa 2019. godine.

Na Veliki četvrtak počela je montaža ograde koja je već bila pripremljena te se čekala njena isplata da bi se obećanje ispunilo.

1a

S činjenicom da je MZ Garevac ostalo od Garevačkog sjela 2018. godine čiste zarade 10.700 KM te s vašim donacijama nije bilo većih problema oko same isplate ograde za koju možemo reći da je izgledom i kvalitetom najbolja u regiji pa čak i dalje. Zanimljivo je za napomenuti da je ovu akciju podržalo i privatno pogrebno poduzeće Felix d.o.o iz Odžaka koji nisu iz Garevca a sudjelovali su svojom donacijam u izgradnji ograde.

Isto tako raduje nas i činjenica da je MZ Garevac preostalo novca i da imaju dobru motivaciju i jaku želju da idu i dalje.

Također se nadaju i svim ostalim Garevljanima koji do sada nisu sudjelovali u donacijama da se i oni odazovu a i oni koji su do sada dali svoj doprinos da poduplaju svoj iznos kako bi do Iline postavili i drugi dio ograde od strane Nike Tokić „Brkice“ pa do pokojnog Stipe Marić „Taira“.

Kako saznajemo ovaj dio ograde bit će nešto jeftinije izvedbe ali izgledom i konstrukcijom sličan ovoj postojećoj ogradi koja će biti od debele pocinčane i obojene žice ugrađene u kanate i postavljene na stupove.

Ovo je izgled drugog djela ograde samo što će biti postavljeni i završni šiljci

drugi dio ograde

Dakle dragi Garevljani podržimo ovu akciju i dalje, a svaki vaš dar ma koliki on bio, bit će pribilježen uz vaše ime i vječno ostati na ovom portalu.

Za GIP piše Mišo Perak

1

4