Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Ned07122020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Što Vam sve nudi Garevački portal

U današnje vrijeme internet je postao jedno od najbržih i  najcjelovitijih sredstava komunikacije i prenošenja informacija među ljudima. Broj korisnika interneta, kao i onih koji na njegovim stranicama imaju svoje poslovne i osobne prezentacije, iz dana u dan je sve veći. Nudimo Vam mogućnost da i sami postanete članom velike internet obitelji, te u njoj  ostvarite svoj poslovni uspjeh. Vaše ime može privući nove klijente, simpatizere, suradnike...
Mi smo jedan brojčano mali tim, a svoju umješnost i sposobnost dokazujemo i pokazujemo na adresi: Garevački portal www.garevac.eu ili www.garevac.info.

Želja nam je  svijetu interneta prezentirati svoje mjesto, kao i sva ostala mjesta nama drage Bosanske Posavine a također i Republike Hrvatske. Želimo Vam osigurati pravovremene  informacije i zabavu  u trenutcima u kojima se osjećate neshvaćeni i ostavljeni. Posjetite nas i mi ćemo učiniti sve da se opustite i zabavite.
Naš program je raznolik: u informacijama – aktualan; u znanju – poučan; u savjetima – koristan; u kulturi-izgrađujući; u medicini – ozdravljajući; u  zabavi – opuštajući...  Teme su nam vrlo različite i privlačne, počevši od života iz našeg mjesta Garevaca, cijele Bosanske Posavine a također sve aktuelnosti i događaje iz Europe i Republike Hrvatske, sporta, s područja informatike , mobilnih telefona, automobila, glazbe, zdravstvene zaštite, duhovne pomoći... uostalom,  pozivamo Vas da se sami uvjerite!

Obnavljanje i ažuriranje stranica je svakodnevno  i to oko 20.00  sati za slijedeći dan. Unosimo najmanje tri nove informacije kojom pokušavamo biti u toku na gotovo  svim poljima dnevnih događanja.

Najava zabavne večeri ZK Pećnik

zabva pecnik

Zavičajni klub Pećnik organizira davadeset i prvu humanitarnu zabavu u subotu 02.02.2013 godine u Rheinfeldenu.Goste će zabavljati izvorna grupa Braća Vidović,Drago Bulji sa bandom Tajna veza te Hrvatsko kulturno umjetničko društvo Posavina iz Zuricha.Očekuju se gosti iz Domovine predvođeni upraviteljom župe sv.Alojzija Gonzage velečasnim Mirkom Ikićom.Gosti će biti služeni domaćim jelima i pićim uz čašicu dobrodošlice pećničke šljivovice.Dobrodošlicu dragim gosima u ime ZK Pećnik će poželjeti voditelj cijelovečernjega programa Marko Matijević.

{jathumbnail off}

Opširnije:Najava zabavne večeri ZK Pećnik

Novogodišnji dar mojoj školskoj generaciji iz 1973/74

1973-74

Evo jednog novogodišnjeg dara mojoj školskoj generaciji iz davne 1973/74 školske godine iz 8 rzreda osnovne škole Vladimir Nazor u Kladarima Donjim! Nadam se da sam imena svojih koleginica i kolega dobro upisao međutim uvijek postoji mogućnost pogreške pa tako i ovdje.

Opširnije:Novogodišnji dar mojoj školskoj generaciji iz 1973/74

Najava tramočničke zabavne večeri

tramosnicka zabava

{jathumbnail off}

Opširnije:Najava tramočničke zabavne večeri

Sretna Vam i blagoslovljena Nova 2013. godina!

Sretna-Nova-2013-godina cestitkaCjenjeni posjetitelji garevačkog portala želimo vam sretnu Novu 2013. godinu. Neka vam se u ovoj godini ostvare svi vaši realni planovi i vaši snovi. Želimo vam zdravlje i ljubavi. Vaš GIP

Opširnije:Sretna Vam i blagoslovljena Nova 2013. godina!

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka