Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Uto07072020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

U tijeku je humanitarna korizmena akcija za 2020. godinu

Dragi Garevljani i prijatelji Garevca, u tijeku je GIP-ova korizmena humanitarna akcija koju smo pokrenuli još prija ovoga zla s korona virusom. Naši vjerni donatori koji podržavaju naš rad s adresama u Švicarskoj primili su pismo s uplatnicama i počeli su se odazivati našem pozivu.

Opširnije:U tijeku je humanitarna korizmena akcija za 2020. godinu

TUŽNA I SRAMOTNA KORIZMENA POMOĆ GAREVCU

Dragi Garevljani i prijatelji Garevca, koncem ožujka 2019. godine pokrenuli smo ovogodišnju GIP-ovu humanitarnu korizmenu akciju. Naši vjerni donatori s adresama u Švicarskoj primili su pismo s uplatnicama a svi ostali su imali mogućnost putem E-bankinga uplatiti svoj korizmeni novčić ili tražiti od nas uplatnicu koju bismo rado dostavili na kućnu adresu ali samo na području Švicarske.

Opširnije:TUŽNA I SRAMOTNA KORIZMENA POMOĆ GAREVCU

Humanitarnu korizmenu akciju 2018. privodimo kraju

Privodimo kraju i ovu tko zna koju po redu humanitarnu korizmenu akciju. I ako je ovo bila jedna od naših najlošije doniranih akcija mi smo ipak zadovoljni. Uspjeli smo prikupiti onoliko novca koliko nam je potrebno da bismo Garevcu snimili i ostavili njegovu himnu.

Opširnije: Humanitarnu korizmenu akciju 2018. privodimo kraju

U tijeku je korizmena humanitarna akcija za 2019. godinu

Dragi Garevljani i prijatelji Garevca, u tijeku je GIP-ova korizmena humanitarna akcija. Naši vjerni donatori  s adresama u Švicarskoj dobili su pismo s uplatnicama a putem elektonske pošte upućen je dopis onim osobama koje nisu na ovom području a podržavaju naš rad.

Opširnije:U tijeku je korizmena humanitarna akcija za 2019. godinu

U tijeku je GIP- ova korizmena humanitarna akcija

Dragi Garevljani i prijatelji Garevca, u tijeku je GIP-ova korizmena humanitarna akcija. Naši vjerni donatori  s adresama u Švicarskoj dobili su pismo s uplatnicama a putem elektonske pošte upućen je dopis onim osoba koje nisu na ovom području a podržavaju naš rad.

Opširnije:U tijeku je GIP- ova korizmena humanitarna akcija

Potkategorije

Na ovom mjestu ćemo postaviti popis svih pokrenutih akcija i prikupljenih novčanih priloga naših donatora kao i njihova imena.

grb udruge GPCijenjeni posjetitelji Garevačkog portala

GIP je jedan od rijetkih a možda i jedini posavski portal koji djeluje ne samo informativno već i humanitarno u vidu „Udruge garevačkih prijatelja“ što znači da se u jednoj od rubrika posebno zauzimamo za humanitarnu pomoć, u prvom redu Garevcu i Grevljanima, a onda i svima koji su na neki način povezani i upoznati s nama. Pred našim očima je ona nezaboravna izreka: „Lakše je darivati nego tražiti!“

Uvjereni smo, da ćemo putem ovih stranica otvoriti mnoga srca dobrih ljudi, koji su spremni nesebično pomoći najpotrebitijima u domovini.

Ukoliko želite nešto donirati za boljitak Garevca i onih koji u njemu žive ovdje Vam nudimo našu uplatnicu i podatke banke na koju možete izvršiti uplatu. Pogledaj uplatnicu klikom ovdje