Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Uto10152019

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

TUŽNA I SRAMOTNA KORIZMENA POMOĆ GAREVCU

Dragi Garevljani i prijatelji Garevca, koncem ožujka 2019. godine pokrenuli smo ovogodišnju GIP-ovu humanitarnu korizmenu akciju. Naši vjerni donatori s adresama u Švicarskoj primili su pismo s uplatnicama a svi ostali su imali mogućnost putem E-bankinga uplatiti svoj korizmeni novčić ili tražiti od nas uplatnicu koju bismo rado dostavili na kućnu adresu ali samo na području Švicarske.

Opširnije:TUŽNA I SRAMOTNA KORIZMENA POMOĆ GAREVCU

U tijeku je korizmena humanitarna akcija za 2019. godinu

Dragi Garevljani i prijatelji Garevca, u tijeku je GIP-ova korizmena humanitarna akcija. Naši vjerni donatori  s adresama u Švicarskoj dobili su pismo s uplatnicama a putem elektonske pošte upućen je dopis onim osobama koje nisu na ovom području a podržavaju naš rad.

Opširnije:U tijeku je korizmena humanitarna akcija za 2019. godinu

U tijeku je GIP- ova korizmena humanitarna akcija

Dragi Garevljani i prijatelji Garevca, u tijeku je GIP-ova korizmena humanitarna akcija. Naši vjerni donatori  s adresama u Švicarskoj dobili su pismo s uplatnicama a putem elektonske pošte upućen je dopis onim osoba koje nisu na ovom području a podržavaju naš rad.

Opširnije:U tijeku je GIP- ova korizmena humanitarna akcija

Humanitarnu korizmenu akciju 2018. privodimo kraju

Privodimo kraju i ovu tko zna koju po redu humanitarnu korizmenu akciju. I ako je ovo bila jedna od naših najlošije doniranih akcija mi smo ipak zadovoljni. Uspjeli smo prikupiti onoliko novca koliko nam je potrebno da bismo Garevcu snimili i ostavili njegovu himnu.

Opširnije: Humanitarnu korizmenu akciju 2018. privodimo kraju

Garevačka himna, jučer, danas sutra

Ne znam koliko Garevljana poznaje svoju povijest, svoj zavičaj, mjesto rođenja svojih predaka i svoje korijene, ali znam da se to nikada neće i  ne smije zaboraviti. Najbolji primjer svega toga su riječi Garevačke himne koju je prija dvije decenije napisao naš mještanin Vlado Domazet, a prija jednu deceniju uglazbio je naš svećenik Marko Stanušić.

Opširnije:Garevačka himna, jučer, danas sutra

Potkategorije

Na ovom mjestu ćemo postaviti popis svih pokrenutih akcija i prikupljenih novčanih priloga naših donatora kao i njihova imena.

grb udruge GPCijenjeni posjetitelji Garevačkog portala

GIP je jedan od rijetkih a možda i jedini posavski portal koji djeluje ne samo informativno već i humanitarno u vidu „Udruge garevačkih prijatelja“ što znači da se u jednoj od rubrika posebno zauzimamo za humanitarnu pomoć, u prvom redu Garevcu i Grevljanima, a onda i svima koji su na neki način povezani i upoznati s nama. Pred našim očima je ona nezaboravna izreka: „Lakše je darivati nego tražiti!“

Uvjereni smo, da ćemo putem ovih stranica otvoriti mnoga srca dobrih ljudi, koji su spremni nesebično pomoći najpotrebitijima u domovini.

Ukoliko želite nešto donirati za boljitak Garevca i onih koji u njemu žive ovdje Vam nudimo našu uplatnicu i podatke banke na koju možete izvršiti uplatu. Pogledaj uplatnicu klikom ovdje