Marija Majka Crkve

ŽUPA GAREVAC

Sub11282020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Proslava blagdana Svih Svetih 2017. godine

Povezana radost i žalost na blagdan Svih Svetih na svetoj Misi i groblju Sv. Ilije u Garevcu u srijedu, 1. studenog 2017. godine. Lijep jesenji dan i vrijeme koje nam je Gospodin darovao okupilo je preko 600 vjernika. Velikom broju naših mještana to je posebna zgoda da pohode grobove svojih najbližih a nekima i rijetka veza s rodnim krajem iz kojega su se iselili i otišli diljem svijeta.

Opširnije:Proslava blagdana Svih Svetih 2017. godine

Proslava blagdana Svih Svetih 2016. godine

Lijepo je i svečano bilo nazočiti na blagdan Svih Svetih u utorak, 1. studenog 2016. godine na svetoj misi i groblju Sv. Ilije u Garevcu. Lijep jesenji dan i vrijeme koje nam je Gospodin darovao okupilo je preko 700 vjernika. Mnogima je to zgoda da pohode grobove svojih najbližih i rijetka veza s rodnim krajem iz kojega su se iselili i otišli diljem svijeta.

svecenici 900

Opširnije:Proslava blagdana Svih Svetih 2016. godine

Proslava blagdana Svih Svetih 2014.

Lijepo  vrijeme i topao jesenji a uz to i neradni dan u mnogome su doprinijeli da ovogodišnji blagdan Svih svetih kao i Dušni dan dolično proslavimo u svom zavičaju. Mnogima je to prilika da pohode grobove svojih najbližih i rijetka veza s rodnim krajem iz kojega su se iselili i otišli diljem širom svijeta.

svi sveti14

Opširnije:Proslava blagdana Svih Svetih 2014.

Proslava blagdana Svih Svetih 2015. godine

Prelijep i topao jesenji a uz to i neradni dan doprinijeli su da ovogodišnji blagdan Svih svetih kao i Dušni dan dolično proslavimo u svom zavičaju. Mnogima je to zgoda da pohode grobove svojih najbližih i rijetka veza s rodnim krajem iz kojega su se iselili i otišli diljem svijeta.vlc jakov kajinic15

Opširnije:Proslava blagdana Svih Svetih 2015. godine

Proslava blagdana Svih Svetih 2011.

Garevac/Ponedjeljak  je, 31. listopad 2011.! Na kapiju groblja dođoh u sami sumrak, ali ipak zatekoh neke Garevljane koji su također došli ukrasiti  grobove svojih pokojnika.  Mislim se kako su mrtvi i živi zakratko zajedno na istome mjestu. Jedni druge traže, ali jedni druge ne mogu dohvatiti. To je okrutna dioba i strašna nemoć.

Opširnije:Proslava blagdana Svih Svetih 2011.