Marija Majka Crkve

ŽUPA GAREVAC

Uto12012020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Proslava polnoćke i Božića 2017. u Garevcu

Uz blagdanski ugođaj i božićne pjesme Garevljani i ove godine dočekaše Božić u veselom ozračju, posebno onih petnaestak osoba koje su redovno dolazile na mise zornice. Iako bi bilo ljepše da je vrijeme bilo malo hladnije i da su pahuljice padale po vrućim licima garevačkih mještana. No, na žalost mi na to ne možemo utjecati.

Opširnije: Proslava polnoćke i Božića 2017. u Garevcu

Proslava Polnoćke i Božića 2016. u Garevcu

Božić  2016. u Garevcu dočekan je kao i svi Božići u našem životu s velikim veseljem i radošću. No unatoč što kažemo kako je svaki Božić najljepši na rodnoj grudi ovaj puta se moglo osjetiti da nas je sve manje i manje. Koji je pravi razlog tome, nije mi poznato , ali je kako se moglo čuti i u okolnim župama  ista situacija.

Opširnije:Proslava Polnoćke i Božića 2016. u Garevcu

Polnoćka u Garevcu 2011. godine

Doživjeti Božić u Garevcu nije isto kao bilo gdje u svjetu, jer tamo nema milijuna sitnih žaruljica od kojih sve svijetli i blista. Tamo je samo jedno ali veliko svjetlo koje kao neki jaki magnet privlači vjernike da mu priđu.

Opširnije:Polnoćka u Garevcu 2011. godine

Proslava Polnoćke i Božića 2014. u Garevcu

Uz blagdanski ugođaj i božićne pjesme Garevljani dočekaše Božić u veselom ozračju. Iako bi bilo ljepše da je vrijeme bilo malo hladnije i da su pahuljice padale po vrućim licima garevačkih mještana.

polnocka 2014

Opširnije:Proslava Polnoćke i Božića 2014. u Garevcu

Polnoćka 2009. u Garevcu

GAREVAC / Doživjeti Božić u Garevcu nije isto kao bilo gdje u svjetu, gdje sve svijetli i blista od milijunima sitnih žaruljica, toga u Garevcu nema. Tamo je samo jedno ali veliko svjetlo koje kao neki jaki magnet privlači vjernike da mu priđu.

Opširnije:Polnoćka 2009. u Garevcu