Samo je jedan Garevac

Selo moje sve me tebi zove

Čet09212017

Last updateUto, 10 Ruj 2024 5pm

Sutra ističe rok za predaju lista za lokalne izbore

Uvažavajući činjenicu da su 1. 10. 2017. godine izbori za Savjet MZ i da se sutra 16.09.2017. predaju izborne liste, stoga je vrlo važno da svi mještani i oni koji se tako osjećaju , a koji imaju tzv. CIPS-ovu osobnu iskaznicu izađu u što većem broju  na izborna mjesta.

Opširnije:Sutra ističe rok za predaju lista za lokalne izbore

Novi vijećnici u općini Modriči

U petak 4. kolovoza 2017., u Skupštini općine Modriča, u 10 sati ujutro održana je 9. redovita sjednica Skupštine općine Modriča. Na zasjedanju je prisustvovalo 19 vijećnika.

Opširnije:Novi vijećnici u općini Modriči

Vrijedni dar IBS-a garevačkoj sirotici

Ukratko želimo informirati naše posjetitelje kako je i najvrjedniji dar našeg donatora pravovremeno stigao garevačkoj sirotici. Još prija Iline kuhinja je postavljena i spremna za uporabu kao i kompletan smještaj.

Opširnije:Vrijedni dar IBS-a garevačkoj sirotici

Osvrt na komentare i članak vrijedni dar IBS-a garevačkoj sirotici

Čitajući komentare upisane na fejsu za članak "Vrijedni dar IBS-a garevačkoj sirotici " ne znam je li pametno nešto napisati ili ne, dvoumim se, ali ću ipak napisati svoje osobno mišljenje... Pored ovako lijepe i pozitivne vijesti, nažalost, čudno bi bilo da u nas ne "iskrsne" neka prepirka, barem ona virtualna, jer "međuljudska" odavno kaska za onim stvarnim ljudskim razgovorima.

Opširnije:Osvrt na komentare i članak vrijedni dar IBS-a garevačkoj sirotici

Garevljani proslaviše župnikov rođendan

I ako je bio radni dan ipak se jedan mali broj Garevljani okupio u dvorani župnog Ureda kako bi iznenadili župnika za njegov rođendan.  Uz šljivovicu i hladno piće tu su se našli i kolači, a bila je i domaća voćna torta.

Opširnije:Garevljani proslaviše župnikov rođendan

Potkategorije