Marija Majka Crkve

ŽUPA GAREVAC

Pon10152018

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

Župnikova Božićna čestitka 2017. godine

Dragi moji župljani, ma gdje bili, poštovani posjetitelji GIP-a , dragi prijatelji, svima Vama a i svim koji slave Božić, od srca želim, na dobro Vam došlo Kristovo porođenje. Radost Božića iskreno želim podijeliti sa svim svojim župljanima, bilo sa onima koji žive ovdje u Garevcu, tako i sa onima koji su daleko od svog rodnog kraja i kojeg ga u srcu nose. Želim da jedni i drugi osjete blizinu Boga - Božića koji nam se rodio u betlehemskoj štalici.

Opširnije:Župnikova Božićna čestitka 2017. godine

Najava patrona župe 2015.

garevacka crkvaGAREVAC – Župa Marije Majke Crkve u Garevcu će na u ponedjeljak 25. lipnja 2014. proslaviti svoj patron, koji se slavi na drugi dan Duhova ili Duhovni ponedjeljak. Misno slavlje je u 11,00 sati a predvodit će  ga vlč. Oliver Jerković kapelan iz župe Odžak!

Opširnije:Najava patrona župe 2015.

Župnikova pozivnica za blagdan Svih Svetih i Dušni dan 2015. godine

Prvoga dana u studenome obilježavamo blagdan Svih svetih, a dan nakon toga još jedan važan dan – Dušni dan koji mnogi greškom nazivaju Dan mrtvih. Ta dva dana svi putevi nas  vode do naših groblja i do naših milih i dragih pokojnika. Uz suzu na oku tu je svijeća i cvijeće te naša molitva za naše pokojnike. Svojim dolaskom na grobove naših pokojnika pokazujemo i dokazujemo da nisu zaboravljeni i da ih sa zahvalnošću nosimo u svojim srcima i mislima.

vlc kajinic

Opširnije:Župnikova pozivnica za blagdan Svih Svetih i Dušni dan 2015. godine

Župnikova Božićna čestitka 2014. godine

filip brajinovicDragi moji župljani, prije više od dvije tisuće godina imali smo neizmjernu sreću. Božji je Sin  Krist Gospodin poletio je k nama pružajući nam ruke da ga prihvatimo u naručje. No piše u Evanđelju : "K svojima je došao, ali njegovi ga nisu htjeli primiti. Oni pak koji su ga  primili, dao im je moć da postanu posinjena Božja djeca".

Opširnije:Župnikova Božićna čestitka 2014. godine