Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Ned03242019

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

Novi izazov mještana i grobljanske ograde

Neobično visoke temperature za ovaj period godine pravi su izazov za one koji žele učiniti nešto lijepo za svoj kraj. Tako su se Mato Cvitkušić „Ćevo“ ,Marko Perić Ivin, Marko Perić Pavin, Perija Perić Marjanov, Roko Perić Ivićev i jedan nadničar predvođeni s Vladom Tokić Dikačom okupili kod Garevačkog groblja da bi nasuli zemlju i šljunak oko novo izljevenih temelja za ogradu garevačkog groblja.

Opširnije:Novi izazov mještana i grobljanske ograde

Ograda se gradi ali novca nema

Dragi Garevljani radost mi je da vas mogu obavijestiti da radovi na ogradi oko groblja dobro napreduju. Kako nas obavještava predsjednik MZ Garevac MZ Garevac Vlado Tokić „Dikača“ ovih dana se intenzivno radilo i grubi radovi to jest obnova temelja za ogradu su završeni. Sada slijedi montaža kovane ograde koje će ukrasiti vječno počivalište naših pokojnika.

Opširnije:Ograda se gradi ali novca nema

Čestitka predsjednika MZ za pravoslavni Božić

Za sve kršćane kao i ljude dobre volje, blagdan Božića i Kristova rođenja, slavi se i obilježava u znaku mira i ljubavi, međusobnog praštanja i povjerenja.

Opširnije:Čestitka predsjednika MZ za pravoslavni Božić

Započeli su radovi ograde na garevačkom groblju

U listopadu 2018. godine poslije berbe kukuruza i pečenja rakije pisali smo da je na red došla radna akcija MZ Garevac za čupanje Tuja pored glavne ceste garevačkog groblja. Svi vi koji ste od polovice 2017.  godine dolazili u Garevac mogli ste primijetiti da se veliki broj jedne od sorti zasađenih Tuja osušio, a da su se i one druge počele žurno sušiti.

Opširnije:Započeli su radovi ograde na garevačkom groblju

Uklanjanje tuja pored ceste garevačkog groblja

Poslije berbe kukuruza i pečenja rakije došla je na red i radna akcija MZ Garevac za čupanje Tuja pored glavne ceste garevačkog groblja. Svi vi koji ste od polovice prošle godine dolazili u Garevac mogli ste primijetiti da se veliki broj jedne od sorti zasađenih Tuja osušio, a da su i one druge počele žurno da se suše.

Opširnije:Uklanjanje tuja pored ceste garevačkog groblja