Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Uto11212017

Last updateUto, 10 Ruj 2024 5pm

O nama

Cijenjeni posjetitelji Garevačkog portala!

Samim Vašim posjetom stranica Garevačog portala učinili ste nam osobitu čast. Vaš dolazak upravo na ovu stranicu pokazatelj nam je da želite upoznati i tko stoji iza GIP-a  i čija je želja i draga obveza ovaj Portal takvim učiniti da ostane razlogom Vašeg ponovnog navraćanja.

Dozvolite nam stoga da Vam se predstavimo kao grupa onih pojedinaca koje je okupio zajednički cilj: iz ljubavi prema rodnome kraju – Garevcu, Bosanskoj Posavini pa išire, informirati javnost- možemo slobodno reći i čitav svijet, o povijesti, životu i radu našega mjesta kao i  župe Garevac a stim i ostalih župa i mjesta Bosanske Posavine. Svjesni smo velike zadaće i odgovornosti koju preuzesmo, ali ništa manje ne sumnjamo u Vaše razumijevanje i pomoć, da započeto djelo svakim danom sve više zaživi na ovim stranicama i u Vašim srcima. Upućeni smo dakle i na Vašu cijenjenu suradnju, te u tom smislu očekujemo Vašu pomoć u vidu slanja vrijednih informacija iz različitih regija odnosno pomoći u radu.

Kako bi naš Portal što uspješnije ostvarivao svoju svetu i domoljubnu zadaću, namjera nam je povezivati se i sa sličnim ustanovama cijelog svijeta i uspostavljati povezanost s elektronskim i tiskanim medijima.

Smatramo važnim još i to napomenuti da je Garevački portal  izvnstranačka i neprofitabilna ustanova, financirana iz osobnih fondova nas koji se odlučismo ostvariti ga i publicirati u svijetu.

Iza nas su godine uspješnog djelovanja. Uz neprocjenjiv doprinos volontera, za naše pravodobno i kontinuirano djelovanje potrebna su nam i  financijska sredstva. Iako za naš portal mnogi pišu bez honorara, darujući nam svoje vrijeme i znanje – svakodnevno praćenje dnevnih događaja omogućuje naš mali, ali odlično uigran, profesionalni tim novinara.

Molimo Vas da nas prihvatite ovakvima kakvi jesmo, a da nam pomognete postati onakvima kakvi bismo trebali biti.
Vaše prijave za servis vijesti možete ostvariti u kontaktu sa uredništvom.

###BLANK###