Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Pon06182018

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

Sestra Augustina Barišić je nova suradnica GIP-a

Cijenjeni posjetitelji GIP-a. Želimo vas ukratko informirati da je GIP od danas bogatiji za još jednu novu snagu i vrijednu suradnicu, časnu sestru Augustinu Barišić, Klanjateljicu Krvi Kristove koja je na službi u društvu katoličkih medicinskih sestara u Zagrebu.

sestra augustina 720 643

Dugi niz godina pruža sestrinsku pomoć onima koji su prikovani uz bolnički krevet i svojim radom  pokazuje kako se poštiva ljudski život, staraca i teških bolesnika.

Za GIP je počela pisati početkom srpnja  2015. godine i bit će stalna suradnica koja će s nama dijeliti razne meditacije. A meditacije će imat poruku i poticaj na pozitivno razmišljanje kroz različite situacije i prispodobe s naznakom kako se meditacija ne može nikad opisati. Svaki pokušaj opisivanja meditacije je i njezin falsifikat. A smisao i svrha meditacije je da ona bude poticaj na meditativno razmišljanje te nakon čitanja, trebali bi biti bar malo bolji nego smo bili!

Stoga, dragi čitatelji, navratite, zastanite, pročitajte nešto, za sebe uzmite i u djelo provedite ono što vam se u trenutku čini kao hrana za duh i dušu.

Uredništvo GIP-a se od srca zahvaljuje našoj novoj suradnici na prihvaćenom pozivu i želimo joj dobrodošlicu u ovu veliku obitelj koja se zove GIP, a Vama dragi posjetitelji želimo još više zadovoljstva čitajući njene iznimno zanimljive tekstove kao i surfajući našim portalom.

Za GIP piše Mišo Perak

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka