Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Uto10232018

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

Božićna čestitka sponzorima GIP-a

Nalazimo se u Božićnom vremenu, vremenu molitve i zahvalnosti. Stoga se želimo nakratko prisjetiti onih koji su svojim svakodnevnim posjetama, povjerenjem, snagom i ljubavlju pomogli da GIP bude ono što danas jest.

Ponajprije, najzaslužniji su  upravo oni koji su svojim dobrovoljnim prinosima, kao i putem reklamnih poruka u vidu vrtećih banera, davali financijsku podršku bez koje bi sav ovaj projekat vjeroajtno bio samo jedna pusta i neostvarena želja.

Naš rad potpomognut Vašom suradnjom, jednom riječju obogaćuje Garevac i Garevljane, a smatramo da smo po savjesti to i dužni činiti koliko možemo. Nadamo se da će se naše druženje i suradnja  nastaviti u još većem obimu, te da ćemo na taj način nastaviti onaj put kojim smo jednom bojažljivo započeli a danas, zajedno s Vama, s ponosom stojimo uz bok najposjećenijim internet stranicama.
 
Stoga želimo čestit Božić i sretnu Novu 2018. godinu kako svojim posjetiteljima tako i našim dragim sponzorima: Magneticu d.o.o iz Sesveta i IBS Studiu iz Đakova! Hvala vam što ste i ove godine surađivali s nama a namdamo se da ćemo i 2018. godini tu suradnju  nastaviti na obostrano zadovoljstvo.

Vaš GIP

cestitka magnetic

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka