Marija Majka Crkve

ŽUPA GAREVAC

Uto11212017

Last updateUto, 10 Ruj 2024 5pm

Proslava Polnoćke i Božića 2016. u Garevcu

Božić  2016. u Garevcu dočekan je kao i svi Božići u našem životu s velikim veseljem i radošću. No unatoč što kažemo kako je svaki Božić najljepši na rodnoj grudi ovaj puta se moglo osjetiti da nas je sve manje i manje. Koji je pravi razlog tome, nije mi poznato , ali je kako se moglo čuti i u okolnim župama  ista situacija.

Opširnije:Proslava Polnoćke i Božića 2016. u Garevcu

Proslava Polnoćke i Božića 2014. u Garevcu

Uz blagdanski ugođaj i božićne pjesme Garevljani dočekaše Božić u veselom ozračju. Iako bi bilo ljepše da je vrijeme bilo malo hladnije i da su pahuljice padale po vrućim licima garevačkih mještana.

polnocka 2014

Opširnije:Proslava Polnoćke i Božića 2014. u Garevcu

Polnoćka 2009. u Garevcu

GAREVAC / Doživjeti Božić u Garevcu nije isto kao bilo gdje u svjetu, gdje sve svijetli i blista od milijunima sitnih žaruljica, toga u Garevcu nema. Tamo je samo jedno ali veliko svjetlo koje kao neki jaki magnet privlači vjernike da mu priđu.

Opširnije:Polnoćka 2009. u Garevcu

Polnoćka u Garevcu 2011. godine

Doživjeti Božić u Garevcu nije isto kao bilo gdje u svjetu, jer tamo nema milijuna sitnih žaruljica od kojih sve svijetli i blista. Tamo je samo jedno ali veliko svjetlo koje kao neki jaki magnet privlači vjernike da mu priđu.

Opširnije:Polnoćka u Garevcu 2011. godine

Božić 2006. u Garevcu

Ponoćka i Božić 2006. u Garevcu! Doživjeti Božić u Garevcu nije isto kao negdje drugdje, gdje sve svijetli i blista od milijunima sitnih žaruljica koje obasjavaju pročelja velikh stambenih objekata, raznih dućana i poslovnih prostora. Toga u Garevcu nema.

Opširnije:Božić 2006. u Garevcu